ORARET

Oraret e nisjeve të autobusëve të  MABA VIAGGI  nga Shqipëria  për në ITALI, Trieste, Udine, Venezia, Verona, Breschia, Milano, Treviglio.
Çdo jave  kryejmë 3 udhëtime ne  rruge tokesore. Udhëtoni me ne me siguri dhe komoditet. Autobusët më të mirë dhe të fundit të linjës.

Oraret e nisjeve nga Shqiperia

Cdo te Merkure, te Premte dhe te Diele drejte Italise!

ORA  E NISJES / STACIONI                                                     

 • 08:30 DURRES (STACIONI TRENIT)
 • 09:15 TIRANE (CASA ITALIA)
 • 09:30 KAMEZ (STACIONI AUTOBUZAVE)
 • 10:00 FUSHE-KRUJE (KASTRATI)
 • 10:30 MAMURRAS (RECI)
 • 10:45 LAC (NBT)
 • 11:00 MILOT (UNIVERSI)
 • 11:30 LESHE (FUGONAT E SHKODRES)
 • 12:30 SHKODER (ROZAFA)

Oraret e nisjeve nga Italia

Cdo te Merkure, te Premte dhe te Diele drejte Shqiperise!

ORA  E NISJES / STACIONI 

 • 09:00              TREVIGLIO  (CENTRALE)                               
 • 11:00          MILANO (SESTO SAN GIOVANI)
 • 11:45            BRESCHIA (VIA SOLFERIONO 6)
 • 14:00               VERONA (PORTA NOVA)
 • 15:30                VENEZIA (PREGANZOL)  
 • 16 :30              UDINE  (PALMANOVA-VIA ROMA 1)
 • 17:30             TRIESTE (FERNETTI)   

Oraret e nisjeve të autobusëve të  MABA VIAGGI  nga Shqipëria  për në ITALI, Bari, Foggia, Citta Sant Angelo, Ancona, Riccione, Forli, Bologna, Modena, Reggio Nell Emilia, Parma, Piacensa, San Donato Milanese, Milano, Treviglio.

Oraret e nisjeve nga Shqiperia

Çdo te Enjte Shqiperi-Itali rruge detare.

ORA  E NISJES / STACIONI 

 • 16:00 SHKODER (ROZAFA)
 • 17:00 LESHE (FUGONAT E SHKODRES)
 • 17:30 MILOT (UNIVERSI)
 • 17:45    LAC (NBT)
 • 18:00 MAMURRAS (RECI)
 • 18:30 FUSHE-KRUJE (KASTRATI)                      
 • 18:40 KAMEZ (STACIONI AUTOBUZAVE)        
 • 19:00 TIRANE (CASA ITALIA)
 • 20:00 DURRES (STACIONI TRENIT)                   

Oraret e nisjeve nga Italia

Çdo te Shtune  Itali-Shqiperi rruge detare.

ORA  E NISJES / STACIONI 

 • 05:00 TREVIGLIO (CENTRALE)
 • 06:30 MILANO (SESTO SAN GIOVANI)
 • 06:50 SAN DONATO MILANESE
 • 08:00 PIACENZA
 • 09 00 PARMA
 • 09:30 REGGIO NELL EMILIA
 • 09: 45 MODENA
 • 11:00 BOLOGNA
 • 11;15 FORLI
 • 11;20 RICCIONE
 • 12;30 ANCONA
 • 13:15 CIRITANOVA MARCHE
 • 16;30 TORTORETO
 • 16;45 ROSETO
 • 17 00 CITTA A SANT*ANGELO
 • 17;30 FOGGIA
 • 18:30 ADRIA
 • 20:00 BARI