KONTAKT

MABA VIAGGI ofron udhetime nga Shqiperia ne Itali dhe anasjelltas ne rruge tokesore dhe detare.
Per informacione mund te kontaktoni ne numrat tane te telefonit:

SHQIPERI: 00355697580270 (ANDREA)
ITALI       :00 39 340 0756880 (GJIN FRROKU)