ÇMIMET

TOKESORE: TMERKURE, TPREMTE DHE TE DIELE

  • 0-2 VJEC =  FREE
  • 2-12 VJEC = 30 EURO
  • MBI 12 VJEC = 50 EURO
  • VAJTJE-ARDHJE=110 EURO

DETARE: NGA SHQIPERIA –>TE ENJTE
               NGA ITALIA ->TE SHTUNE

  •  Deri ne moshen 4 vjecare  paguan 15 euro (detare)
  •  Nga mosha 4 deri 12 vjec paguan 50EURO  (detare)
  •  Nga mosha > 12 vjec paguhet bilete e plote 80 EURO detare
  •  Rruge tokesore nen moshen 2vjec 0euro pa te drejt sedilje